Home / Νεα  / Eπίσκεψη των Κέντρων Πληροφόρησης Europe Direct της Ελλάδας στην Κύπρο.

Eπίσκεψη των Κέντρων Πληροφόρησης Europe Direct της Ελλάδας στην Κύπρο.

Το Europe Direct Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ συμμετείχε στην επίσκεψη των Κέντρων Πληροφόρησης Europe Direct της Ελλάδας στην Κύπρο, που πραγματοποιήθηκε στις 5-8 Ιουνίου 2024.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής δώθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους των Κέντρων Πληροφόρησης Europe Direct να ανταλλάξουν ιδέες & καλές πρακτικές. Οι εκπρόσωποι των Κέντρων Πληροφόρησης είχαν επίσης την χαρά να γνωρίσουν τα Europe Direct που λειτουργούν στην Κύπρο αλλά & να ενημερωθούν για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση από τον Αναπληρωτή Επικεφαλή της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κύπρο, κ. Νίκο Ίσαρη.

Είχαμε επίσης την χαρά να ξεναγηθούμε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία & στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό, ενώ μας δώθηκε η ευκαρία να επισκεφτούμε το μοναδικό δικοινοτικό Europe Direct στην Ευρώπη που λειτουργεί με Ελληνοκύπριους & Τουρκοκύπριους στην περιοχή του Ledra Palace, στο buffer zone των Ηνωμένων Εθνών.

Ευχαριστούμε θερμά όσους και όσες εργάστηκαν για αυτήν την εκπληκτική εμπειρία καθώς & για την εξαιρετική φιλοξενία της οποίας γίναμε αποδέκτες.