Home / Νεα  / Μαζί για την Δημοκρατία

Μαζί για την Δημοκρατία

Το πρόγραμμα mazi.eu υλοποιείται από τη διεύθυνση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με στόχο την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στη δημοκρατική ζωή της Ευρώπης. Το mazi.eu απευθ΄ύνεται σε Ευρωπαίους πολίτες που ενδιαφέρονται για θέματα σχετικά με τη δημοκρατία στην Ευρώπη και στις ευρωπαϊκές εκλογές του 2024.

Η σημασία του mazi.eu

H δημοκρατία συμβάλλει καθοριστικά στην ειρήνη, την ελευθερία και την καλή ποιότητα ζωής. Αν και η δημοκρατία είναι εδραιωμένη στην Ευρώπη, όσο περισσότερο εργαζόμαστε για αυτή, τόσο πιο πολύ ισχυροποιείται. Η Ευρωπαϊκή δημοκρατία αποτελεί βασική αξία που πρέπει να μοιράζονται όλες και όλοι. Για αυτό το λόγο πρέπει να στηριχθεί συλλογικά. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφ΄ή με άλλους Ευρωπαίους, για να γνωρίσουν τις ιδέες και τα σχέδια τους. Θα μοιραστούν μαζί τους γνώσεις και θα αναπτ΄ύξουν δεξιότητες εκφράζοντας τις ιδέες τους για το μέλλον.

Όσες/οι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα mazi.eu και με τη συμμετοχή τους να αλλα΄ξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Για περισσότερερες πληροφορίες: https://together.europarl.europa.eu/el